Lakásfelújítás Budapest kerületeibe

A szakembereink Budapesten laknak és mivel a fővárosunkban rengeteg megbízást kapnak, ezért nem mennek vidékre dolgozni, ezért a lakásfelújítás Budapest kerületeibe lehetséges. Milyen munkákat vállalunk? Bármilyen munka szóba jöhet, ami az otthona felújításával kapcsolatos. Bontás, sitt elszállítás, szobafestés, mázolás, tapétázás, villanyszerelés, burkolás stb. Az első lépés az ingyenes felmérés és árajánlat kérés, ahol megbeszéli velünk, hogy mely munkákra lesz szüksége.

Lakásfelújítás Budapest

Amennyiben csak egy tisztasági festésre lenne szüksége, természetesen arra is van lehetőség, ebben az esetben csak a szobafestés-mázolásra fog árajánlatot kapni, így nyilván a lakásfelújítás olcsó lesz. Amennyiben a teljes fürdőszobát szeretné felújítani, illetve a helyiségeknek a burkolatát is kicserélni, illetve a villanyvezetékeket is át szeretné húzatni, akkor Önnek teljes lakásfelújításra van szüksége, az egész csapatunk az Ön lakásán fog dolgozni, hogy mihamarabb beköltözhessen.

A felújítási munkákra 1 év garanciát adunk, a felhasznált anyagok minőségét garantáljuk, Európában elfogadott és minősített anyagokat használunk. Lakásának felújítását ne bízza másra, válasszon minket, ha egy kedvező árú, még is minőségi megoldást szeretne!

Forrás: lakasfelujitasbudapest.eu, 2020-12-01 10:03