A lakásfelújítás szerves része a burkolás


A burkolás nem maradhat ki a lakásfelújításból, ugyanis minden lakásban megtalálhatóak a hideg és meleg burkolatok, így burkolóra biztos szüksége lesz! Semmi baj, ugyanis csapatunkban a burkoló is megtalálható, így biztos lehet abban, hogy talál szakembert a fürdőszoba felújítására.

De mi is az a meleg és hideg burkolat?

A meleg burkolatok közé tartoznak a hagyományos parketták és laminált padlók, a hideg burkolatok közé pedig a csempék és járólapok. ezeknek a cseréje bizonyos idő után elkerülhetetlen, egyedül a hagyományos fa parkettákat lehet felújítani, egy csiszolás és újra lakkozás után újból tündökölni fognak!

A lakásfelújítás szerves része a burkolás

A lakásfelújítás során a régi burkolatot eltávolítják, szükség esetén a falakat újra vakolják, az aljzatot kiegyenlítik és utána kezdődhet a burkolás. A fürdőszoba felújítása általában 1 hetet vesz igénybe, így ezzel kell kalkulálni. Az árajánlatkérés a helyszíni felmérés ingyenes, és az árajánlat kézhezvétele után még mindig dönthet úgy, hogy nem veszi igénybe szolgáltatásainkat, így bátran kereshet minket, ha kedvező áron szeretné fürdőszobáját, lakását felújítani!

Forrás: lakasfelujitasbudapest.eu, 2020-11-05 11:38