Adok veszek (használt horgászfelszerelések): gondok és a megoldás

Nem akad olyan, aki nem ismerné a hosszú évek óta elérhető szelvényalapú hazai lottókat. És az aktuális lottószámokat és nyereményeket?

Nálunk fellelhetők az 5-ös lottó, a 6-os lottó, és a Skandi lottó esetén a legutóbbi nyertes számok, nyeremények és statisztikák az ismert heti számhúzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Kontrollálhatod, hogy a fix számaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az eddigi 5-ös lottó, 6-os lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből előkerült lottószámok milyen gyakorisággal bukkantak eddig fel a kiválasztott lottó történelme során a meghatározott évjárat, vagy a legutóbbi telitalálat óta.
Amennyiben jelenleg sem Te sem más nem vitte el a főnyereményt, akkor a várható nyeremények összegét és halmozódását is nyomon követheted.

Amennyiben nem csak a lottó nyerőszámokkal próbálnál szerencsét, akkor az aktuális lottó játékokhoz kötődő nyereményjátékok köréből is válogathatsz.

Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó tippjátékunkban fény derül arra, hogy hétről hétre melyek a játszani vágyók által beikszelt leggyakrabban előforduló szerencseszámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi sorsolásokon.

Abban az esetben ha van gondolatod a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő esetleges manipulációról, akkor egy nyílt fórum segítségével gyorsan megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-05-14 11:48