Tintapatron (HP tintasugaras nyomtató) utántöltése

A tintapatron és a lézernyomtató patron költségén sok forintot takaríthatunk meg

Utángyártott toner: A tintapatron elképzelhetetlenül magas árakon vásárolható meg. Manapság már az irodai nyomtatók a mindennapi életünknek éppúgy hétköznapi részét alkotják, mint az egyéb számítástechnikai eszközök. Nyomtatni muszáj, de egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora áron veszünk tintapatront.

Ha egyszerűen csak festéket töltenénk a tintapatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid idő alatti tönkremenetelét okozhatja. A fő probléma tintapatron feltöltésnél, hogy minden esetben a tintapatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés.

Amikor viszont új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4000 - 6000 Ft-ot vagy még többet kell azokért fizetnünk. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színes festékpatronért. Ma már semelyik vállalkozás se boldogul tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb részében is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Adatok a Refillparadise tintapatron honlapon. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek csupán 250-300 oldal kinyomtatása után üresek lesznek.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-12-20 19:38