Részecskeszűrő kiiktatás és a vezérműszíj kiiktatás

Gondoljunk a részecskeszűrő kiiktatás eltömődésére, ha a gépkocsi fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye jócskán lecsökkent - visszapillantó tükör

Szűrőrészecske Differenciálmű - A részecskeszűrő kiiktatás gondja jórészt 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez jórészt a személygépjármű felhasználásától függ. Tanácsok a Szűrőrészecske részecskeszűrő kiiktatás blogon. Akik kimondottan városban használják, korábban szembesülnek a nehézséggel. A részecskeszűrő kiiktatás tisztítja önmagát. Ám ehhez intenzívebb fordulatszámon kell kocsikázni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a meglevő korom kiég.

A részecskeszűrő feladata az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabadon távozását. Megannyian nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel kocsik vannak felszerelve. Egy kiváló részecskeszűrő a káros részecskék 90 százalékát képes magába ejteni.

Az elromlott javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon borsos költségű, míg utóbbi pénztárcabarát megoldás. Régebbi jármű vétele előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő tisztítás állapota. Sajnos számos esetben a részecskeszűrő tisztítás el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő tisztítás állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül.

Részecskeszűrő kiiktatás és a vezérműszíj kiiktatás
Részecskeszűrő kiiktatás és a vezérműszíj kiiktatás

Egy kiváló részecskeszűrő árak a káros anyagok kilencven %-át képes magába ejteni. Rengetegen nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel gépjárművek szereltek. A részecskeszűrő árak funkciója az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló anyagok szabad távozását.

Egy megfelelő részecskeszűrő adalék a korom kilencven százalékát képes magába ejteni. A részecskeszűrő adalék szerepe az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabad távozását. A Szűrőrészecske részecskeszűrő adalék weboldalon található több trükk. Megannyian nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel autók rendelkeznek.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-02 15:17