Szilent - Részecskeszűrő tisztítás házilag

Légrugó - Használt személygépjármű vétele előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota

Olajszivattyú - Az elromlott részecskeszűrőt javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően drága költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú módszer. Használt autó vásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnos temérdek alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül.

A részecskeszűrő cseréje rettentően drága költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő - korom tisztítása költsége több százezer Ft. Tömérdek rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, merthogy a helyreállítás ára irdatlanul sok. Részecskeszűrő infók ezen a weboldalon.

A részecskeszűrő baja túlnyomóan 160 ezer km körül jelentkezik. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalán olvasható még több cikk. Ez jórészt a kocsi igénybevételétől függő. Akik kifejezetten városban használják, hamarabb találkoznak a fennakadással. A részecskeszűrő tisztítja magát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell kocsikázni több ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a részecskeszűrőben fellelhető szennyeződés kiég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-02-01 19:32