Létezik egy különleges online rádió - rádióadók

Különös online rádió és a letölthető rádiók célja elsődlegesen az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Class fm műsor - Fölöttébb lélegzetelállító, hogy az online rádióban 20 munkatárs tevékenykedik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat ép munkatársakkal.

Sajnálatosan hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ebben a korban már nagyon sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült egyének világát. Ebben segít a különleges online rádió. A Lépés Rádió online rádió weboldalon olvasható ötlet.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Alapvető célkitűzése a szeretett online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják feltárni tehetségüket. Az online rádió közösségének lényeges, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-01-15 21:38